Evenimentul Zilei > Social > Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Primul spectacol este „Crăciunul, altfel”
Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Primul spectacol este  „Crăciunul, altfel”

Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Primul spectacol este „Crăciunul, altfel”

Teatrul Nottara își invită spectatorii luni, 21 decembrie, de la ora 19:30, la spectacolul „Crăciunul, altfel”, desfășurat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt, în preajma Bradului de Crăciun, dătător de speranță. Acesta va avea loc la sala ARCUB din str. Batişte nr. 14.

Regizorul spectacolului, Alin Horia Mânzat, promite că în această incursiune în timp spectatorii se vor lepăda de toată grija cea lumească și vor experimenta o mie și una de emoții într-o singură seară, călătorind în timp, fix în epoca interbelică. Soliștii Mădălina Constantin, Iordache Basalic și Andrei Lazăr vor reînvia, împreună cu pianistul Alexandru Burcă,  lumea  plină de șarm a Marelui și Micului Paris de odinioară. Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine,  Grupul vocal PNEVMA li se vor alătura pentru a desăvârși atmosfera de sărbătoare cu colinde românești și internaționale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Iar balerinii ALL’S BALLET, coordonați de coregrafa Beatrice Șerbănescu, invită pe toată lumea la dans, pentru a intra cu în ritmul bucuriei.

„Crăciunul, altfel” este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea spectacolelor ca urmare a legii care interzice desfăşurarea de activităţi publice în clădiri cu bulină. Instituţia se află într-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ARCUB în urma căruia sala din str. Batiște nr. 14 să devină sediul său temporar și locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producții ale Teatrului Nottara.