Taylor Wily, actorul din celebrul serial „Hawaii Five-0”, a murit. Avea doar 56 de ani

Taylor Wily, actorul din celebrul serial „Hawaii Five-0”, a murit. Avea doar 56 de ani Taylor Wily a murit. Sursa foto: Facebook

Taylor Wily, actorul cunoscut din celebrele seriale „Hawaii Five-0” și „Forgetting Sarah Marshall”, a murit la doar 56 de ani. Cauza morții nu a fost făcută public. Anunțul trist a fost făcut de bunul său prieten Michael J. Henderson.

Taylor Wily, actorul din celebrul serial „Hawaii Five-0”, a murit

Taylor Wily era cunoscut pentru rolurile sale din „Hawaii Five-0” și „Forgetting Sarah Marshall”. Printre cei care i-au adus un omagiu s-a numărat și producătorul și actorul Peter Lenkov, cu care a lucrat.

„Sunt devastat. Inimă frântă. Voi posta niște sentimente detaliate în câteva zile. E prea greu acum”, a scris pe Instagram

Într-o postare ulterioară, el a spus că „s-a îndrăgostit” de Wily chiar la prima audiție: „Ai intrat cu un prosop pe cap, ștergând transpirația și am fost încântat. M-ai fermecat să te fac un obișnuit… în emisiune… și în viața mea„, a scris el. „Ai fost o familie. Și îmi va fi dor de tine în fiecare zi, frate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Taylor Wily a murit. Sursa foto: Facebook

El a adăugat că au vorbit săptămâna trecută și au râs de cât de dreptate avusese Wily despre acest rol.

„Hawaii Five-0” a fost jobul nostru de vis. Și am fost atât de norocos că am putut să împărtășim acea magie împreună”.

Sora lui Taylor Wily, Alyssa, a împărtășit, de asemenea, un videoclip în care apar toți membrii familiei. Nu a fost încă dezvăluită cauza decesului actorului

Actorul a fost inițial un luptător de sumo

Taylor Wily a fost inițial un luptător de sumo, dar a părăsit sportul la sfârșitul anilor 1980, după ce a suferit mai multe răni la genunchi. Mai târziu a concurat în UFC înainte de a se îndrepta spre film și televiziune.

A jucat rolul informatorului Kamekona în „Hawaii Five-0” între 2010 și 2020, înainte de a apărea în șapte episoade din Magnum PI. Alte apariții ale sale au inclus un rol alături de Jason Segel și Mila Kunis în Forgetting Sarah Marshall.

Dar pentru Wily, Hawaii Five-0 a rămas rolul său preferat: „Este cel mai bun loc de muncă din lume – poți să joci la Hollywood, dar să fii chiar aici, în Hawaii”, adică acasă, a spus el, potrivit BBC.