Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu, atac dur la Ludovic Orban: „N-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică”
Tăriceanu, atac dur la Ludovic Orban: „N-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică”

Tăriceanu, atac dur la Ludovic Orban: „N-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică”

Călin Popescu Tăriceanu l-a atacta pe Ludovic Orban pentru plângerea penală pentru înaltă trădare depus de acesta împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat într-o serie de atacuri dure la adresa lui Ludovic Orban în contextul în care a fost întrebat de plângerea penală pentru înaltă trădare depus de liderul PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă.

"Atâta vreme cât vom rămâne pe baricade, fiecare atitudine va fi amplificată de ceilalți. Există suspiciuni, bănuieli permanente. Eu am auzit colegi care erau îngrijorați de o suspendare a premierului pe chestiune plângerii cu mutarea ambasadei. I-aș fi spus premierului, dragă Viorica, n-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică. Mai sunt și tâmpiți și demenți. Asta e. Pădurea e plină de lighioane. Asta era într-o situație normal. Acum i-aș spune – e bine să fim prudenți. Nu se știe niciodată", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.