Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu l-a vizitat pe Ponta în Turcia: ”Am avut discuţii medicale şi politice”
Tăriceanu l-a vizitat pe Ponta în Turcia: ”Am avut discuţii medicale şi politice”

Tăriceanu l-a vizitat pe Ponta în Turcia: ”Am avut discuţii medicale şi politice”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, l-a vizitat pe premierul Victor Ponta în Turcia, unde au avut "discuţii medicale şi politice", el nedorind să le detalizeze "nici pe unele, nici pe altele".

"Am avut discuţii medicale şi politice. Nu am să le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fără să trebuiască să-l compătimesc după o operaţie de acest fel. Mi-am adus şi eu aminte de starea în care eram, nu e plăcut. Partea de recuperare şi tot restul… este destul de constrângător. Dar, în fine, trece! Nu e ceva care să rămână. Cu timpul se uită", a spus Călin Popescu Tăriceanu, apreciind că starea de spirit a premierului este "foarte bună".

Referitor la motivele vizitei sale în Turcia, preşedintele Senatului a spus că ”aşa e normal”.

Aşa e normal, suntem parteneri politici şi într-o astfel de situaţie nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul”, a explicat el.  Întrebat când se va întoarce în ţară premierul, Tăriceanu a susţinut că nu poate spune acest lucru pentru că nu este purtătorul său de cuvânt.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: