Evenimentul Zilei > Vremea > Inundații în Gorj: TÂRGU JIU SUB APE
Inundații în Gorj: TÂRGU JIU SUB APE

Inundații în Gorj: TÂRGU JIU SUB APE

Mai multe străzi din municipiul Târgu-Jiu au fost inundate în urma unei ploi torenţiale puternice, iar în comuna Vladimir un drum judeţean a fost blocat din cauza unui copac căzut pe carosabil.

Mai multe străzi din municipiul Târgu-Jiu au fost inundate în urma unei ploi torenţiale puternice, iar în comuna Vladimir un drum judeţean a fost blocat din cauza unui copac căzut pe carosabil, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Vladimir, s-a intervenit pentru deblocarea drumului dinte Săuleşti şi Vladimir, după ce o plută a fost doborâtă în urma vântului puternic şi a ocupat partea carosabilă, traficul fiind reluat în scurt timp.

 

De asemenea, în zonă nu este curent electric, echipele furnizorului de energie fiind la faţa locului pentru remedierea situaţiei. În municipiul Târgu-Jiu, din cauza vântului puternic, creanga unui copac a căzut pe o maşină, autoturismul fiind avariat, potrivit ISU Gorj. Tot din cauza vântului, poarta de la Muzeul Arhitecturii Populare din Curtişoara, oraşul Bumbeşti Jiu, a fost avariată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.