Un târg unic pentru pasionații de carne. Bucureştenii pot merge, în acest weekend, la târgul dedicat promovării şi încurajării consumului de carne de pasăre şi ouă provenite din fermele româneşti, organizat în premieră în curtea Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).
Un târg unic pentru pasionații de carne
La târg se vor găsi produse proaspete din carne de pasăre ale celor mai renumite branduri din sectorul avicol autohton, ouă, dar şi o gamă largă de specialităţi din carne de pui, gata de gătit şi de consumat, pe care le vor putea cumpăra și gusta.
Ce produse se vor găsi
La standul Agricola din Bacău vor fi expuse o serie de produse proprii (puiul fericit - pui din rase de găini cu creştere lentă hrăniţi natural şi sănătos, exclusiv vegetal, cocoşel de pădure, piese din carne de pasăre) şi cele din gama Bravito (piept, pulpe, aripi, grill). Se vor găsi şi semipreparate şi salamuri Agricola.
La standul Avicola Focşani-Ferma Vrânceană se vor găsi următoarele produse: pui grill, piept de pui dezosat fără piele, pulpă de pui dezosată fără piele, aripioare, ciocănele, muşchiuleţ de pui (inner), cârnaţi de pui, frigărui, pipote de pui, ficat de pui, dar şi produse marinate: aripioare şi ciocănele marinate.
Bucureștenii pot mânca la standul "Cocorico": muşchiuleţ de pui şi aripi, cocorici clasici şi picanţi, chiftele coapte din pui şi terină de pui, burger cu pulpă de pui, aripioare de pui cu cartofi prăjiţi, Cocorico Hot-dog, etc.
Programul târgului de carne
„La Provincia” va aduce la târgul din curtea MADR: puiul vegetarian pui grill cu manson, puiul vegetarian piept pui fără os fără piele, puiul vegetarian pulpe pui superioare cu os, aripi de pui gastro atm, pulpe dezosate gastro atm, pui griller, piept fără os fără piele.
Târgul este deschis între orele 9:00 şi 19:00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică (18-20 octombrie). Intrarea este gratis.