Tara Reid, o actrita din noua generatie de la Hollywood

Tara Reid, o actrita din noua generatie de la Hollywood

Tara Reid este una dintre cele mai talentate actrite din tanara generatie de la Hollywood.

Desi e destul de greu sa devii celebra si sa obtii roluri importante atunci cand le ai drept concurenta pe cunoscutele Sarah Michelle Gellar sau Jennifer Love Hewitt, Tara a reusit sa devina o actrita de succes. Cele mai cunoscute filme in care a jucat sunt: „American Pie”, „Urban Legend” si „Van Wilder”. Nu-i asa ca o stiti pe Tara Reid?

Actrita s-a nascut pe 8 noiembrie 1975, in New Jersey. Ca orice tanara celebra de la Hollywood, Tara a debutat intr-un show de televiziune si a lucrat la multe campanii comerciale, una chiar pentru McDonald’s.

A avut un rol micut in „Saved by the Bell: The New Class”, in 1994, dar primul ei rol important a fost cel din filmul „Marele Lebowski”. In acelasi an a jucat in pelicula „Urban Legend”. Mai este cunoscuta pentru rolul din „American Pie”, dar si pentru cel din „Van Wilder”. In 2003 a jucat alaturi de Ashton Kutcher in „My Boss’s Daughter”.

Ne puteți urmări și pe Google News

VIATA PRIVATA

Tara, o adolescenta rebela

> Desi n-a mai mai obtinut niciun rol important dupa cel din „Van Wilder”, Tara a continuat sa apara pe primele pagini ale revistelor.

> Este foarte buna prietena cu Paris Hilton si este cunoscuta in lumea mondena pentru stilul ei de viata rebel.

> A avut o relatie cu Tom Brady, actualul iubit al lui Gisele Bundchen.

> Atunci cand nu filmeaza, Tara lucreaza drept consultant pentru magazinul de haine al fratelui ei Patrick.