Evenimentul Zilei > Social > Tânăr care a sfidat carantina, amendat după apelul unei prostituate: Era nemulțumită că bărbatul nu i-a plătit serviciile
Tânăr care a sfidat carantina, amendat după apelul unei prostituate: Era nemulțumită că bărbatul nu i-a plătit serviciile

Tânăr care a sfidat carantina, amendat după apelul unei prostituate: Era nemulțumită că bărbatul nu i-a plătit serviciile

Un român întors din străinătate, care nu a respectat măsurile de carantină stabilite de autorități și care a beneficiat de serviciile unei prostituate, a fost dat în vileag chiar de către femeie. Prostituata a sunat la 112 pentru a semnala faptul că bărbatul nu a plătit contravaloarea serviciilor care i-au fost asigurate, însă agenții de poliție au descoperit toate neregulile în ceea ce privește încălcarea carantinei. Mai mul decât atât, și prostituata a ajuns să fie amendată.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din județul Olt s-a întors în țară dintr-un stat cu un risc epidemiologic ridicat. Românul trebuia să petreacă două săptămâni în carantină, însă a sfidat toate regulile și a circulat după bunul plac. Pe durata evadării sale, a nimerit și la o prostituată din Arad, căreia nu i-a plătit serviciile oferite. Femeia a apelat, nemulțumită, la autorități.

Tânăr care a sfidat carantinata, dat pe față de o prostituată

După ce a relatat operatorilor de la 112 că bărbatul nu i-a plătit acesteia contravaloarea serviciilor amintite, jandarmii l-au identificat pe oltean la o pensiune din Arad, indicată de prostituată.

În urma verificărilor demarate de autorități, s-a descoperit că pe numele bărbatului fusese emisă o alertă de tip „coronavirus asociat”. Astfel, acesta avea obligația de a petrece 14 zile în carantină, până la termenul de 30 noiembrie inclusiv.

Jandarmii i-au aplicat tânărului în vârstă de 33 de ani o amendă în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul pe care îl declarase anterior.

Răsturnare de situație și pentru prostituată: A avut de plătit 500 de lei

În ceea ce o privește pe prostituata care a reclamat autorităților că bărbatul nu i-a plătit serviciile oferite, aceasta a fost sancționată cu o amendă în valoare de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”, potrivit Antena3.

În altă ordine de idei, agenții de poliție au aplicat o mulțime de amenzi persoanelor care nu au respectat regulile sanitare. În urmă cu circa cinci zile, polițiștii și jandarmii au dat peste 2.771 de amenzi, în valoare totală de 586.890 lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind măsurile împotriva pandemiei de COVID-19, a informat Grupul de Comunicare Strategică.