Evenimentul Zilei > Monden > Sylvester Stallone nu se lasă! Filmează la revelația anului 2020, care va fi un film de Oscar
Sylvester Stallone nu se lasă! Filmează la revelația anului 2020, care va fi un film de Oscar

Sylvester Stallone nu se lasă! Filmează la revelația anului 2020, care va fi un film de Oscar

Sylvester Stallone s-a întors pe platoul viitorului său, în ciuda pandemiei de coronavirus, și lucrează la noul său film ”Samaritan”.

Filmările au început zilele trecute, după ce timp de șase luni au suspendate din cauza epidemiei care a lovit puternic Statele Unite.

Mail Online scrie că Sylvester Stallone a fost văzut sâmbătă, în timp ce filma pe străzile unui oraș american, cel mai probabil în Atlanta, fiind într-o bună dispoziție. Vedeta de la Hollywood a dat mai multe interviuri, discuta vesel cu membrii echipei de filmare și își verifica telefonul din când în când, semn că aștepta un mesaj important. Potrivit sursei citate, Stallone era îmbrăcat mai degrabă ca un muncitor care iasă de la muncă, dintr-o fabrică, purtând o jachetă de iarnă bufantă maro, cizme maro și o șapcă de pălărie peste părul său scurt, care a fost modificată într-o culoare gri completă pentru rol.

În timpul unei scene, camerele l-au surprins pe Stallone, acum în vârstă de 74 de ani mergând dezinvolt pe o stradă în timp ce discutau cu tânărul său co-star, Javon Walton, în vârstă de 14 ani. Perechea părea să aibă o chimie bună, rostind replicile din scenariu, fără ca regizorul Julius Avery să intervină într-un fel.

Și-a revenit foarte repede

Stallone a postat mai multe fotografii pe Instagram, cu momente din timpul filmărilor. „Eroul luând o pauză în acțiune… SAMARITAN”, a scris ”Rocky Balboa” la o fotografie cu el, relaxându-se pe platou în timp ce fuma un trabuc.

Legendarul actor pare că și-a revenit destul de repede după moartea mamei sale, care a avut loc în luna septembrie 2020, de care era foarte atașat. Sylvester Stallone, care l-a dat cinematografiei pe Rocky Balboa, a primit cea mai cruntă lovitură din viaţa lui odată cu veste morţii mamei sale. Jackie Stallone, a fost cea mai importantă femeie din viața lui, și a decedat la 98 de ani, lăsându-l devastat de durere pe fiul ei în vârstă de 74 ani.

Jackie Stallone a fost, printre altele, o astroloagă faimoasă şi a devenit cunoscută în anii ’90 când a început să apară din ce în ce mai des pe micile ecrane din SUA. Mama lui Stallone a avut propria linie telefonică, prin intermediul căreia îi ajuta pe toți aflaţi în impas cu puterile ei de clarvăzătoare.