Superstaruri în oferta sfârşitului de an

Superstaruri în oferta sfârşitului de an

Bon Jovi, Elton John, Mariah Carey sau Annie Lennox se numără printre artiştii care lansează albume pe final de 2010.

Cântece care au făcut istorie, piese noi, colinde, dar şi un album Michael Jackson lansat post-mortem - cam aşa sună promisiunile pe plan muzical în ultimele două luni din 2010.

Bon Jovi, Duffy, Cheryl Cole sau Mariah Carey se numără printre artiştii care, în prag de Sărbători, îşi transmit mesajele prin intermediul unor noi materiale discografice.

Bon Jovi: "Aceste piese au trecut testul timpului"

Ne puteți urmări și pe Google News

Înainte să ajungă la Bucureşti pentru concertul din vara lui 2011, Bon Jovi şi-a lansat, în prima parte a acestei luni, cel mai nou material discografic, "Greatest Hits", care include 12 dintre hiturile consacrate, plus patru piese noi. "Livin' On A Prayer," "Always," "It's My Life," "Wanted Dead or Alive" sau "Who Says You Can't Go Home", sunt câteva titluri de pe noul album.

"Muzica reprezintă unul dintre cele mai importante «ingrediente» ale vieţilor noastre", a declarat Jon Bon Jovi. "Aceste piese au trecut testul timpului şi ne amintesc de unde am pornit, chiar dacă noi continuăm să mergem înainte". Albumul este deja disponibil în magazinele de specialitate şi on-line, pe www.getmusic.ro la preţul de 29,9 lei, TVA inclus.

Controversa "Michael"

Ceva controverse aşteptăm pe 14 decembrie, când va ieşi pe piaţă discul post-mortem "Michael". Tatăl artistului a declarat cu ceva vreme în urmă că nu este de acord cu lansarea acestui material, considerând că "piesele sunt incomplete şi, dacă Michael nu le-a lansat înainte să moară, înseamnă că nu a vrut ca ele să ajungă la public", după cum a precizat pentru presa internaţională.

Akon, Lenny Kravitz şi 50 Cent au colaborat pentru acest nou album, iar piesa "Hold My Hand" a megastarului, compusă în colaborare cu Akon, este single-ul extras de pe disc. Albumul "Michael" conţine zece piese, însă există bănuiala că materialul "ar putea fi «o făcătură» şi că vocea nu ar fi a lui Michael Jackson", aşa cum spun rudele starului. Duffy şi Cheryl Cole au hituri noi Nici Duffy sau Cheryl Cole nu au stat degeaba, ci au muncit la albumele "Endlessly", respectiv "Messy Little Raindrops". De pe cel de-al doilea album, "Endlessly", disponibil chiar de astăzi în magazinele de specialitate, Duffy a lansat deja primul single, "Well, Well, Well", o colaborare cu hiphoperii The Roots, pe care i-a păstrat şi pentru secţiunea ritmică a întregului album.

Tot la al doilea album se află şi Cheryl Cole, "Messy Little Raindrops", la care a început să muncească la doar o zi după prestaţia de la BRIT Awards din februarie, când artista a plecat acasă cu premiul pentru "Cel mai bun single" acordat piesei "Fight For This Love". "Messy Little Raindrops" combină muzica pop cu R&B-ul şi dance- ul, iar colaborările îi includ pe Dizzee Rascal la piesa "Everybody, Everyone" şi Travie McCoy la "Yeah Yeah".

DE SĂRBĂTOARE

Gospel, rock, colinde şi cântece "de suflet" pentru Crăciun

Mariah Carey a înregistrat cel de-al doilea album de Crăciun din cariera sa, "Merry Christmas II You", care cuprinde cântece clasice precum "Oh Little Town of Bethlehem", "The First Noel" şi "Little Drummer Boy", dar şi patru cântece compuse de ea. Albumul conţine şi o nouă versiune a hitului "All I Want For Christmas Is You", lansat în 1994. Discul se găseşte în magazinele de specialitate şi pe www.getmusic.ro la preţul de 29,9 lei, TVA inclus.

Cel de-al şaselea album semnat Annie Lenox, "A Christmas Cornucopia", aduce 11 cântece tradiţionale, "cu care artista a crescut şi de care se simte legată", după cum precizează Lennox.

Mai multe genuri muzicale, de la R&B, soul, gospel, country, pop şi rock, se găsesc pe cel mai recent album semnat Sir Elton John în colaborare cu Leon Russel, "The Union". Discul include piese scrise de artist, precum şi colaborări cu Russell şi T Bone Burnett, cel din urmă fiind răsplătit anul acesta cu un Grammy la categoria Producătorul anului pentru albumul "Raising Sand".