Evenimentul Zilei > Politica > Striptease pentru Daniel Constantin. Imaginea care va deveni virală. Cine a renunțat la haine pentru a tranșa disputa din ALDE
Striptease pentru Daniel Constantin. Imaginea care va deveni virală. Cine a renunțat la haine pentru a tranșa disputa din ALDE

Striptease pentru Daniel Constantin. Imaginea care va deveni virală. Cine a renunțat la haine pentru a tranșa disputa din ALDE

Disputa de la ALDE a început să ia nuanțe de comedie. Dumitru Zmău, fostul șef al Poliției Rutiere și fost consilier județean, copreședinte ALDE Botoșani a ales o modalitate inedită pentru a își arăta nemuțumirea.

Dumitru Zmău a postat pe Facebook o imagine în care apare îmbrăcat doar șosete și chiloți în parcarea din fața Palatului Parlamentului. Motivul? Un prostest original faţă de scandalul care riscă să scindeze partidul din cauza certurilor dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. 

“Și uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreședinte Alde Botosani.Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți ,in partea din spate.Acum cand văd ca face scandalul acesta,el fiind un nimeni absolut,as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata!Cum e de facut,dragi prieteni?”, a scris el pe rețeaua de socializare. Oamenii s-au înghesuit să îi lase comentarii amuzante.

Tăriceanu nu acceptă să fie egalul lui Constantin în ALDE

 Susţinătorii co-preşedintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu  se pregătesc pentru excluderea din partid a celuilalt co-preşedinte, vicepremierul Daniel Constantin, a aflat EVZ.

Surse de la vârful ALDE au susținut că Daniel Constantin ar putea să fie exclus din formaţiune după Congresul din 21-22 aprilie. Susţinătorii lui Tăriceanu spun că Statutul ALDE va fi modificat astfel încât Constantin să poată fi exclus pentru declaraţii împotriva partidului. Până la Congres, ALDE nu-i va retrage sprijinul lui Constantin. Constantin şi Tăriceanu s-au acuzat reciproc de şantaj politic şi de încălcarea unor promisiuni în preajma organizării Congresului care va alege o nouă conducere a partidului. Potrivit surselor citate, foștii conservatori conduși de Daniel Constantin ar fi dorit o paritate la împărţirea funcţiilor din viitoarea conducere centrală a ALDE care va fi aleasă la Congres: jumătate din viitorii vicepreşedinţi să vină din fostul PLR al lui Călin Popescu Tăriceanu, iar cealalaltă jumătate să vină din fostul PC, urmând ca Tăriceanu să fie preşedinte unic, iar Constantin preşedinte executiv. Tăriceanu consideră că fostul PC era un partid de 1% înainte de fuziunea cu PLR astfel încât nu este corect ca funcţiile să se împartă egal între cele două foste partide.