Evenimentul Zilei > Actualitate > STRIBLEA şi-a găsit loc la DIGI FM
STRIBLEA şi-a găsit loc la DIGI FM

STRIBLEA şi-a găsit loc la DIGI FM

Ce urmează să facă jurnalistul şi cum a fost convins să se alăture echipei

Digi FM are, din februarie, un nou membru în echipă, Cătălin Striblea, jurnalist cunoscut, om de radio şi televiziune, se alătură echipei Digi FM. Alături de Bogdan Miu el va realiza matinalul Digi FM. Pentru fostul realizator BBC reîntoarcerea în radio este un moment pe care l-a aşteptat ceva vreme.
Matinalul prezentat de Bogdan Miu şi Cătălin Striblea poate fi ascultat, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00, la Digi FM.

”Mi-am dorit să mă întorc în radio şi mă bucur mult ca acest lucru se întâmplă la matinalul Digi FM. Echipa de aici şi-a propus să construiască cel mai important radio din România, iar eu sunt sigur că putem face acest lucru. De asemenea, sunt onorat să mă alătur unui proiect de presă cu prestigiu, care resetează piaţa media din Romania. Mă bucur că mă reîntalnesc cu Bogdan, mai ales că în urma cu ceva ani ne propusesem să realizam un proiect comun. Iată, avem acum ocazia. Cred că împreună vom face o emisiune de dimineaţa, în care – şi la radio – informaţia o să revină la putere”, spune Cătălin Striblea.

Şi Bogdan Miu se bucură de reîntâlnirea cu Cătălin Striblea.  “De când m-am alăturat echipei Digi FM, mi-am propus să le facem ascultătorilor dimineţile mai frumoase abordând subiectele pe care şi ei le discută în masina, la birou sau acasă. Prin venirea lui Cătălin, echipa de matinal câştigă o voce importantă şi, împreună, o să dăm energie dimineţilor ascultătorilor din toată ţara”.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Capitală. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1TV. A fost şi jurnalist BBC.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: