Strategia de apărare a României și dispariția câmpului de luptă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
- Radu Stefanescu
- 10 octombrie 2020, 07:20
Dar marea bătălie din ultimii ani s-a dat pe mijloacele de informare, pe massmedia, pe multimedia. Strategul ceh are dreptate. Poți să ai o armată bună, performantă, dotată cu arme moderne, dacă inamicul ți-a otrăvit prin mijloace media propriul popor, ce poți să mai faci? Ce poți să faci, de exemplu, când o presă anarhistă repetă de milioane de ori că Rusia masează trupe la granița cu România? Când Rusia și România NU au graniță comună, decât, poate, Marea Neagră. Or fi mergând rușii pe apă, ca și Bunul Iisus? Bună întrebare!
Ce-i de făcut, vorba lui Vladimir Ilici Lenin. De fapt prima dată s-a întrebat un senator roman cu două mii de ani mai înainte. Vedeți, dragi lupi, padawani și hobbiți, ticăloșia este mai mare decât vă puteți închipui. Cum distrugi o țară? Hai să punctăm. Promovezi o clasă politică vândută și pușcăriabilă, adică șantajabilă. Bifat, s-a făcut! Alungi din țară pe cei mai energici, pe întreprinzători, pe profesioniștii pregătiți superior. Bifat, s-a făcut! Distrugi învățământul și cultura, ca oamenii să nu mai aibă repere și să ia de bun ceea ce le spui tu în presă și pe rețele. Bifat, s-a făcut! Promovezi în media numai știri negative, sex și violență ca oamenii să fie speriați și dezorientați. Bifat, s-a făcut! Nu dotezi armata cu mijloace moderne de luptă, de fapt nu o dotezi mai deloc. Bifat, s-a făcut! Instaurezi o dictatură sanitară, ca să anulezi toate drepturile civile. Bifat, s-a făcut! Ei, mai sunt multe bifări, dar m-a apucat durerea de cap și mă duc să caut, nu știu unde am pus cutia roșie cu Tylenol.
Câmpul de bătălie actual este pretutindeni, este în mintea fiecăruia dintre noi. Cum să te aperi de minciunile potențialilor ostili, dar, mai ales, ale propriului guvern? Bună întrebare!
Cine a făcut aceste lucruri și de ce? Am o listă, nu este lungă, dar hai să luăm o pauză, o să vă mai povestesc și mâine, dacă mai am chef, sau mai bine nu, despre dispariția câmpului de bătălie, doar mâine este, în definitiv, o altă zi.