Steven Seagal a descris poporul rus „drept cel mai frumos lucru din Rusia” condusă de Vladimir Putin

Steven Seagal a descris poporul rus „drept cel mai frumos lucru din Rusia” condusă de Vladimir Putin Sursa: Arhiva EVZ

Actorul și producătorul Steven Seagal a declarat în cadrul unei conferințe de presă în onoarea ceremoniei de deschidere a Centrului All-Russian Aikido din Moscova, că cel mai frumos lucru din Rusia sunt oamenii săi.

Actorul american Steven Seagal a declarat sâmbătă, 18 martie, că oamenii din Rusia sunt cel mai frumos lucru din țara condusă de Vladimir Putin: „Nimic nu mă surprinde în Rusia și cel mai frumos lucru aici sunt oamenii săi”, a spus el. De asemenea,  actorul a mai spus că, după finalizarea operațiunii speciale din Ucraina, poate începe să lucreze la noi proiecte

Această declarație a făcut-o la conferința de presă după ceremonia de deschidere a Centrului All-Russian Aikido din Moscova. La întrebarea jurnaliștilor despre modul în care i se pare studiul limbii ruse, Segal a recunoscut că este dificil să înveți limba rusă. Mai mult, Steven Seagal a declarat că „aproximativ jumătate din populația americană iubește Federația Rusă şi că oamenii văd că sunt manipulați.

Vladimir Putin i-a acordat actorului american Ordinul Prieteniei

La sfârșitul lunii februarie, președintele rus Vladimir Putin i-a acordat actorului Ordinul Prieteniei pentru marea sa contribuție la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Documentul notează că Segal, care este reprezentantul special al Ministerului rus de Externe pentru relațiile umanitare cu Statele Unite și Japonia, a fost decorat cu Ordinul Prieteniei pentru contribuția sa deosebită la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale.

Seagal a filmat un documentar în august 2022 despre evenimentele din Donbas, unde îl acuza pe Volodimir Zelenski de tortură. În videoclip, Seagal susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ordonat bombardamentul pentru a reduce la tăcere un nazist deținut în închisoare.

Steven Seagal l-a acuzat pe Zelenski de atrocități

Actorul american: „Lucrul interesant este că unul dintre naziștii uciși este un nazist care tocmai a început să vorbească mult despre Zelenski”, a adăugat el, şi că „Volodimir Zelenski este responsabil pentru ordinele despre tortură și alte atrocități care încalcă nu numai Convenția de război de la Geneva, ci sunt și crime împotriva umanității”.

După începerea operațiunii speciale, Seagal a vizitat gardienii ruși răniți din regiunea Moscovei și a centrul de arestare preventivă cu prizonierii ucraineni din Yelenovka. De asemenea, a plănuit să filmeze un documentar despre conflictul din Donbas pentru a spune lumii adevărul despre evenimentele din regiune, relatează newsunrolled.com.