Evenimentul Zilei > Actualitate > Steliștii se consolează: „Inter și Milan nici nu au jucat în cupele europene”
Steliștii se consolează: „Inter și Milan nici nu au jucat în cupele europene”

Steliștii se consolează: „Inter și Milan nici nu au jucat în cupele europene”

Nicolae Dică, „secundul” lui Mirel Rădoi, se consolează după ce Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor și Ligii Europa, și remarcă absența unor cluburi legendare din acest sezon al cupele continentale.

Nicolae Dică este de părere că eliminarea Stelei din cupele europene nu este o tragedie, pentru că viața merge înainte. Fostul jucător al „roș-albaștrilor”, actual secund al lui Mirel Rădoi, a remarcat că echipe importante, ca Inter Milano sau AC Milan, nici nu au luat startul în aces sezon european.

„După 12 ani, se poate întâmpla să nu ajungi în grupele Champions League sau Europa League. De exemplu, Inter şi Milan nu au jucat în cupele europene. Asta înseamnă că nu mai joacă fotbal? Se întâmplă. S-a întâmplat şi anul ăsta la noi ca nicio echipă să nu meargă în grupe. De obicei, Steaua era echipa care se ducea în grupe, echipa care aducea mai multe puncte. Într-adevăr, anul acesta nu am reuşit acest lucru. Ne pare rău, dar sperăm ca anul următor să reuşim să câştigăm campionatul şi să ajungem în Champions League", a spus Dică la Digi Sport.