Rolul Statului Paralel are un singur ROL „ Să se OCUPE de președinți și de partidele de la putere”

Rolul Statului Paralel are un singur ROL „ Să se OCUPE de președinți și de partidele de la putere”

În opinia politicianului Gelu Vişan, Statul Paralel este speriat: „În ultima vreme a avut numai înfrângeri”. În postarea sa vorbeşte despre modul cum sunt poziţionaţi cei care fac parte din Statul Paralel, despre cum conduc şi manipulează chiar pe şefii de stat români, politicieni dar mai ales pe cetăţenii simpli.

"Ar trebui să spunem câteva nume dintre cei care sunt la vârful lui, într-o ordine deloc întâmplătoare:George Maior, Lucian Pahonțu, Florian Coldea, Laura Codruța Koveși.Lor li se adaugă generalul Dumbravă împreună cu o mulțime de generali alți ofițeri activi și în rezervă din SRI, ofițeri SPP care execută ordinele lui Pahonțu, Livia Stanciu alături de mulți judecători acoperiți și executanții Lazăr și procurorii, și o mulțime de acoperiți din politică și din toate instituțiile Statului.

Nu l-am trecut pe generalul Oprea între primii pentru că el este în eșalonul doi, între executanți, ca și Ponta, care primea guvernul de la Maior în plic închis, ca și Blaga, unul din oamenii de bază.

Capii Statului Paralel sunt în primul eșalon, Maior-Pahonțu-Coldea, cu brațul cu Pușcăria-Laura Codruța Kovesi, susținuți intens și activ de ofițeri CIA, de ambasadorul SUA și de o grămadă de alți ofițeri despre care o să mai vorbim.

Ne puteți urmări și pe Google News

Klauss Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat, de Maior și Pahonțu, în mod special, " sfătuitorul de taină", dar și de LCK și de alții. Face fix aceeași greșeală ca și Traian Băsescu, care a mers și e obligat să meargă și acum pe mâna lui Maior-Coldea-Kovesi, bine "sfătuit" la vremea lui de Pahonțu.

De fapt acesta este rolul lui Pahonțu în Statul Paralel: să se ocupe de președinți și de partidele de la putere și din opoziție. Dar despre el o să mai vorbim.

Eduard Helvigh nu face parte din Statul Paralel, el are "fetișuri" cu Societatea Deschisă a lui Soroș, dar cariera lui a fost influențată de Maior și Dâncu( mâna dreaptă a lui Maior), de aceea, într-o anumită măsură, nu vrea/poate să facă curățenie în SRI, unde Dumbravă face legea pe partea de acoperiți în Justiție, Presă, Economie și Societate Civilă. Pe de altă parte Dâncu încearcă să scape singur, e un caz separat.

(...)După lovitura năprasnică primită de Coldea de la Helvigh, Statul Paralel a încercat cu Ponta-Grindeanu, a scos oamenii în stradă, Maior a țipat că cei care vorbim suntem cu rușii, Pahonțu îl ține în căpăstru cât poate pe Iohannis, Koveşi face conferințe de presă ca o divă, Dogioiu face spume la gură la propriu și vrea exterminare, Liiceanu ridică ode, dar parcă nimic nu se mai leagă. Ies pe sticlă președinți, foști președinți și ne spun că Koveşi este Slujirea Pură și trebuie să rămână pe poziție, și totuși "curva" ( Statul Paralel) nu-și mai merită banii, se clatină din toate încheieturile; amenință, sperie, încearcă să reia controlul, dar nu-și revine. Colac peste pupăză, unul pe care-l aducea Ponta să taie porcul și să aducă vinul, s-a hotărât să nu mai fie de acord cu guvernele Maior-Pahonțu-Coldea, l-a doborât și pe Grindeanu și pe Tudose și are ambiția să pună în principal (majoritatea) doar membri de partid, fie ei și din Teleorman.

Poți să le reproșezi orice lui Carmen Dan sau Dăncilă, dar că sunt acoperite-nu, iar modul ingenuu prin care Teodorovici a spus că face ceva pe diploma de la SRI, chiar îi scoate din minți; ba peste toate, a și început să vorbească cum un guvern întreg i-a fost dat de Maior în plic lui Ponta (...).

Este clar ca lumina zilei că Maior-Coldea-Pahonțu-Blaga-Oprea au doborât guvernul Ungureanu-PD-L, știu și am spus-o cu referire la Blaga de atunci, am fost în acea zi, l-am și prevenit cu patru zile înainte pe MRU, într-o discuție de două ore-iar el, alt deștept, a plecat din țară în loc să vorbească cu parlamentarii. Rămâne întrebarea: cum au putut să doboare guvernul Ungureanu cu Băsescu Președinte? Aici doar Traian Băsescu ar putea răspunde (...)", a scris Gelu Vişan pe contul personal de socializare.