Evenimentul Zilei > Monden > Starul din “Teen Wolf” confirmă zvonurile despre orientarea sa sexuală şi recunoaşte că este gay
Starul din “Teen Wolf” confirmă zvonurile despre orientarea sa sexuală şi recunoaşte că este gay

Starul din “Teen Wolf” confirmă zvonurile despre orientarea sa sexuală şi recunoaşte că este gay

Colton Haynes este considerat unul dintre cei mai sexy actori din tânăra generaţie, vânat şi râvnit de multe femei de la Hallywood. S-a făcut remarcat cu roluri în seriale precum: “Teen Wolf” sau “Arrow”.

Pentru că circulau deja zvonuri despre orientarea sexuală, într-un interviu recent, recunoaşte faptul că lui îi plac bărbaţii.

Iată declaraţia făcută joi pentru publicaţia EW: 

“Oamenii îşi doresc să fii mereu acea imagine afişată în pictorialele din revista GQ, însă nu realizează cât de greu este să te prefaci 24 de ore pe zi. Ajungeam acasă şi eu încă jucam teatru. Oamenii au atât de multe prejudecăţi despre cei care sunt gay sau diferiţi că nu realizează suferinţa prin care trec aceştia”.
“Din această cauză am suferit de anxietate toată viaţa mea. Am ajuns să leşin, să-mi fie foarte rău. La 27 de ani m-am îmbolnăvit de ulcer. Atunci mi-am dat seama că trebuie să fac un pas în spate şi să recunosc tot adevărul despre cine sunt cu adevărat. Acum sunt mai fericit ca niciodată şi mai sănătos ca niciodată”, a declarat Colton.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.