Evenimentul ZileiActualitateStanciu, RIDICAT ÎN SLĂVI, după execuția fabuloasă reușită în ultima etapă din Belgia: „Gol de clasă mondială!” | VIDEO

Stanciu, RIDICAT ÎN SLĂVI, după execuția fabuloasă reușită în ultima etapă din Belgia: „Gol de clasă mondială!” | VIDEO

Stanciu, RIDICAT ÎN SLĂVI, după execuția fabuloasă reușită în ultima etapă din Belgia: „Gol de clasă mondială!” | VIDEO
Nicușor Stanciu a reușit, aseară, să încrie un gol de generic pentru Anderlecht, în meciul disputat cu Saint Truiden (scor 3-1).

Anderlecht s-a impus pe teren propriu, în duelul cu Saint Truiden, scor 3-1, meci în care internaționalul român a reușit să marcheze golul cu numărul 2 pentru gruparea din Bruxelles. Stanciu și Chipciu au fost titluari în această partidă, iar vârful român a dus scorul la 2-0 grație unei execuții de excepție. Astfel, fostul vârf al Stelei a bifat al șaselea gol pentru Anderlecht, în toate competițiile.

La finalul meciului cu Saint Truiden, Stanciu a fost lăudat de antrenorul său, Rene Weiler. „Întotdeauna primele meciuri după pauza de iarnă sunt dificile, aşa că nu pot să mă declar altfel decât foarte fericit că am reuşit să câştigăm. Am înscris de trei ori pe un gazon care nu s-a aflat în cele mai bune condiţii, în unele locuri era chiar gheaţă. Cu atât mai mult, golul lui Stanciu poate fi considerat unul de clasă mondială. Sunt foarte bucuros că a înscris. A fost în multe momente criticat, astfel că o astfel de reuşită nu poate decât să îl ajute în plan mental”, a declarat tehnicianul lui Anderlecht pentru anderlechtrss.be.

În urma victoriei, Anderlecht a ajuns la 44 de puncte după 22 de etape şi e pe locul al doilea în Belgia, la două puncte în spatele lui Club Brugge.

Golul fabulos al românului poate fi urmărit începând de la minutul 1:55

 

 


Accesează: