O șoferiță a intrat cu mașina în curtea spitalului Victor Babeș
- Iulia Moraru
- 29 decembrie 2023, 14:20
Un accident a avut loc în cursul zilei de vineri la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce o șoferiță a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație.
Șoferița a intrat prin gardul de la Spitalul Victor Babeș și s-a oprit direct într-un copac. În total au fost rănite trei femei.
O femeie a intrat în gardul de la Spitalul Victor Babeș
Femeia se prezentase la spital pentru a-și face un vaccin, dar pe când se pregătea să plece acasă, a avut loc accidentul. Din primele informații, se pare că aceasta ar fi încurcat pedala de frână cu cea de accelerație.
Șoferița a trecut direct printr-un loc de joacă pentru copii, iar apoi s-a oprit într-un copac. În urma accidentului, șoferița și alte două femei, pasagere în mașină, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.
La fața locului au intervenit mai multe echipaje pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.
Accident într-o intersecție din Timișoara
Un accident grav a avut loc joi în Timișoara, la intersecția Rebreanu cu Salcâmilor.
Un șofer care ieșea de pe strada Salcâmilor în Rebreanu a fost implicat într-un accident cu o altă mașină, condusă de un șofer care venea dinspre strada Județeană. În urma impactului, vehiculul care ieșise de pe Salcâmilor a fost proiectat într-o a treia mașină care circula în paralel.
Nimeni nu a fost rănit, dar traficul din zonă a fost blocat pentru mai multe zeci de minute, potrivit opiniatimisoarei.ro.
Inovație la Spitalul Victor Babeș din Timișoara
Spitalul Victor Babeș Timișoara reprezintă unicul Centru Expert din vestul țării specializat în diagnosticarea și tratamentul pacienților cu Hipertensiune Arterială Pulmonară (HTP).
HTP se caracterizează prin creșterea presiunii în circulația pulmonară, afectând arterele, venele și capilarele, generând o solicitare constantă asupra inimii și asociindu-se cu insuficiență cardiacă.
Această afecțiune poate conduce la deces prematur. În condiții normale, presiunea în regiunea pulmonară (cunoscută și sub denumirea de „mica circulație”) este menținută la niveluri scăzute pentru a facilita efortul inimii în desfășurarea schimburilor gazoase.