Evenimentul Zilei > Actualitate > „Spionii” The Guardian au aflat: Guvernul britanic se pregătește pentru o catastrofă!
„Spionii” The Guardian au aflat: Guvernul britanic se pregătește pentru o catastrofă!

„Spionii” The Guardian au aflat: Guvernul britanic se pregătește pentru o catastrofă!

Criza coronavirusului în Marea Britanie „va dura până în primăvara anului 2021 și 7,9 milioane de oameni ar putea avea nevoie de spitalizare”. Aceasta este profeția sinistră pe care o face documentul secret redactat de departamentul de Sănătate Publică (PHE) din Marea Britanie pentru National Health Service (Serviciul Național Medical). Ziariștii de la The Guardian, care au obținut în exclusivitate documentul, susțin că oficialii din domeniul sănătății se așteptă ca patru din cinci britanici să contracteze virusul.

Aceasta va însemna un vârf de la sfârșitul lunii mai până la jumătatea lunii iunie. Strategia tuturor țărilor este de a întârzia acel vârf și de a-l întinde pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât serviciile de sănătate să poată face față situației. Există, de asemenea, speranța ca noi tratamente să fie disponibile până atunci.

După acest vârf, numărul de cazuri și decese ar trebui să scadă timp de 10 săptămâni sau mai mult, până când acestea vor atinge un nivel destul de scăzut în lunile de vară, când  oamenii petrec mai mult timp în aer liber.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Actualitate, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: