Evenimentul Zilei > Actualitate > Speculă cu suferința bolnavilor. Jurnaliștii germani de la RTL AU DECSOPERIT ADEVĂRUL crunt din industria farmaceutică
Speculă cu suferința bolnavilor. Jurnaliștii germani de la RTL AU DECSOPERIT ADEVĂRUL crunt din industria farmaceutică

Speculă cu suferința bolnavilor. Jurnaliștii germani de la RTL AU DECSOPERIT ADEVĂRUL crunt din industria farmaceutică

Jurnaliștii de la RTL au realizat o anchetă despre costurile medicamentelor cumpărate din România, vândute ulterior la preț aproape dublu în țări vecine, în timp ce piața din România rămâne fără ele.

Jurnaliștii au constatat că în caz de necesitate, în Germania medicamentele pot fi procurate în cel mult două zile, în timp ce în România poate dura săptămâni pentru procurarea medicamentelor, informează Stirile ProTV. Mai mult, pentru cei din România, de cele mai multe ori medicamentele se găsesc pe piața neagră la un preț mult mai mare decât în mod normal.


Lege pentru ALIMENTE de CALITATE. ASRO promite REGULI DURE pentru importatori și producători


 

De exemplu, un medicament vital pentru cei care suferă de cancer costă în România, Bulgaria și Grecia între 280-320 euro, în timp ce același medicament este vândut în Germania cu 472 de euro. Cauza acestor diferențe este specula, medicamentele fiind luate aproape în totalitate din piețele ieftine și vândute la prețuri mari în alte țări, în acest caz în Germania.


ULUITOR. Germania ne lasă fără MEDICAMENTE de CANCER


Vaccinare pentru viață! Discursul ANTI-VACCIN a mers prea departe. Lipsa imunizării, PERICOL pentru ceilalți


 

Tudose DEZVĂLUIE care sunt costurile necesare funcţionării Institutului Cantacuzino: 50 milioane de euro


 

 

Companiile de import din Germania cumpără medicamentele la prețuri reduse din țări precum Romania, Bulgaria sau Grecia, pentru a le vinde în Germania la prețuri aproape duble. Un exemplu vine de la un pacient bolnav de epilepsie, care nu poate să găsească medicamentele vitale pentru tratament în farmaciile din România, fapt confirmat în urma anchetei jurnaliștilor de la RTL.


Unicul aparat din țară care depistează TOXINELE CANCERIGENE din carne, este sabotat. Mâncăm cancer pe pâine!


 

Acest circuit mortal obligă practic pacienții din România să caute medicamentele pe piața neagră, unde există riscul ca acestea să fie contrafăcute, expirate sau la prețuri mult mai mari.