În seara de Paște, în plină pandemie a coronavirusului, Sparatacus, revenit în țară de prin Germania, la „palatul” propriu (vezi foto), a lansat îndemnul la revoltă. Vroia, el și clanul lui, o luptă cu poliția și jandarmeria. Și a avut-o. Doar că a ieșit un pic șifonat…

Însă, pe pagina sa de socializare, Spartacus se prezintă drept ”propriul angajat” și scrie că este domiciliat în București. El a postat filmulețe în care apare „live”, alături de prieteni și rude, petrecând de mama focului și părând întotdeauna binedispus și „pus pe fapte mari”.

Nu lipsesc din filmările respective dansurile, muzica de petrecere și, evident, nenumărate sticle cu băutură, pentru ca atmosfera să fie cât mai „încinsă”, iar masa bogată. ”Țineți minte cinci cuvinte eu rămân ca înainte neschimbat și gata de agățat”, scrie Spartacus în dreptul uneia dintre fotografiile postate.

După scandalul „rezolvat” de polițiști, Spartacus – Vasile Badea – a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, alături de alte 4 persoane care au participat la „revoluția din Rahova”.

Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului și să intervină în forță, „Spartacus Idolu Fetelor”, înconjurat de mai mulți romi, urla fără niciun fel de jenă: ”Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!”.

Fiind o zi sfântă, dorința lui Spartacus s-a împlinit. Și, pentru a calma spiritele, oamenii legii au tras și câteva focuri de armă. Ulterior, zeci de romi au fost duși la secție, pentru audieri. Luni dimineață, după câteva ore petrecute în arest, “Spartacus Idolu Fetelor” și-a cerut scuze polițiștilor, pe contul personal de Facebook.

„Ami pare rau la domni politisti”, a scris cât de bine a putut, Spartacus.

Sindicaliștii de la Europol nu l-au iertat pe Spartacus ridiculizându-l cu o imagine de tip „meme”, în care interlopul apare alături de idolul său, Mike Tyson, scrie cancan.ro.

„Gest impresionant făcut de Tyson după ce a auzit de scandalul din Rahova. Și-a făcut tricou cu Spartacus-Iubitorul de femei pentru a arăta că este alături de el”, au scris cei de la Europol.