Evenimentul ZileiPoliticaŞoţia lui Crin Antonescu a dat lovitura în Europa

Şoţia lui Crin Antonescu a dat lovitura în Europa

Şoţia lui Crin Antonescu a dat lovitura în Europa
Europarlamentarul PNL Adina Vălean, soţia fostului lider liberal Crin Antonescu, a devenit primul român din istorie care obţine funcţia de preşedinte al unei comisii din Parlamentul European.

Adina Valean a fost aleasa, luni, in pozitia de presedinte al Comisiei parlamentare pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din cadrul PE.

“Increderea colegilor mei din Comisia ENVI exprimata prin votul de astazi ma onoreaza si, in acelasi timp, ma responsabilizeaza pentru numeroasele dosare importante de legislatie din cea de-a doua jumatate a acestui mandat. Imi doresc sa avem o colaborare excelenta cu celelalte partide politice din Parlament pentru a promova legi esentiale pentru sanatatea si siguranta cetatenilor europeni,” a declarat Adina Valean, potrivit unui comunicat de presa.

“Sanatatea publica, protectia mediului si siguranta alimentara sunt domenii de o importanta vitala pentru indivizi si comunitati și, cu cat mai sigure, cu atât mai bun va fi viitorul acestora. Voi continua sa reprezint si sa ma lupt pentru interesul Romaniei si din aceasta noua pozitie”, a conchis europarlamentarul PNL.


Accesează: