Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce sumă COLOSALĂ câștigă soția lui Cioloș din predat? Salariul care depășeste cu mult standardele din România
Ce sumă COLOSALĂ câștigă soția lui Cioloș din predat? Salariul care depășeste cu mult standardele din România

Ce sumă COLOSALĂ câștigă soția lui Cioloș din predat? Salariul care depășeste cu mult standardele din România

O prezență extrem de discretă în viața publică, Valerie, soția lui Dacian Cioloș, câștigă sume importante de bani din cursuri de dezvoltare personală și artistică.

Soţia fostului premier, care este și cântăreață, specializat în programe de Mindfulness, potrivit ştirilekanald.ro. Chiar dacă această nișa nu este foarte cunoscută în România, o personă care vrea să asiste la un curs de două zile care durează opt ore, trebuie să plătească 1000 de lei. 

Valerie este în prezent unul dintre puţinii traineri autorizaţi din România în acest domeniu.“desemnează starea care apare atunci când alegem să ne îndreptăm atenţia asupra Momentului Prezent, fără judecăţi de valoare, cu deschidere, curiozitate detaşată şi Bunăvoinţă. Mindfulness se mai traduce în limba română prin «conştiinţa deplină» sau «Prezenţa conştientă». Însă, nicio traducere nu redă întregul spectru al definiţiei de Mindfulness. Din acest motiv, am ales sa folosesc în continuare termenul englezesc de «Mindfulness»”, arată Valerie Cioloş.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: