Evenimentul Zilei > Social > Șoșoacă rupe tăcerea. „Nu colonelul Gheorghiță coordonează vaccinarea!”
Șoșoacă rupe tăcerea. „Nu colonelul Gheorghiță coordonează vaccinarea!”

Șoșoacă rupe tăcerea. „Nu colonelul Gheorghiță coordonează vaccinarea!”

Diana Șoșoacă a aruncat acuzați grave la adresa responsabililor campaniei de vaccinare făra să aibă vreo probă care să le facă să stea în picioare în fața populației.

Diana Șoșoacă a aruncat acuzați grave la adresa responsabililor campaniei de vaccinare făra să aibă vreo probă care să le facă să stea în picioare în fața populației.

Șoșoacă a făcut referire la mitingul anti-restricții din Piața Victoriei, la care a participat, și unde a îndemnat la nerespectarea măsurilor anti-pandemie.

„Atenție, Guvernul României, atenție domnu’ președinte Iohannis, pentru că veți cădea. Poporul român a explodat. Chiar acolo, în Piața Victoriei, mi-au venit știri din interior, știri care spun că se gândeau (cei din Palatul Victoria, n.r.) ca, de duminica viitoare, să închidă mall-urile, să nu mai circulăm între 18 și 5 dimineață… Peste cadavrele noastre! Să nu mai circulăm decât cu declarație pe proprie răspundere, inclusiv în timpul zilei. Pentru ce?

Diana Șoșoacă: Alegeri anticipate! Restartăm România

Să plece! Și Iohannis, și guvernul, și Parlamentul ăsta de incompetenți. Restartăm România!” a spus Șoșoacă.

„Lăsați cu prostiile, cu infecțiile. Dacă era atâta infecție, era ca în filmele cu chinezii, care cădeau toți. Unde sunt chinezii ăia care cădeau morți pe străzi. Dumneavoastră (se referă la realizatorul Răzvan Dumitrescu, n.r.) ați avut COVID. Ați murit? Nu!”, a continuat Diana Șoșoacă.

„Nu, dar alții au murit!”, i-a atras atenția Răzvan Dumitrescu.

Raed Arafat trebuie condamnat pentru omor calificat

„Au murit pentru că au fost omorâți. Cu tratament inadecvat, cu intubări și cu protocoalele lui Raed Arafat, care trebuie condamnat pentru omor calificat…Protocolul este făcut de Raed Arafat, am informații de la el, este omul care nu vrea să cedeze.

Toți ceilalți în Grupul de Comunicare Strategică au început deja scandalul. Nu este o opinie, sunt știri pe surse de la oameni de acolo. După întrebările pe care le-am adresat, am primit răspunsuri. Într-adevăr, le-au secretizat. Dar o parte din ele, așa cum știu eu, ca avocat, le voi face publice. Nu le pot da numele, dar voi face publice măcar locurile din care sunt persoanele din Grupul de Comunicare.

Să mă dea în judecată. Românii trebuie să știe cine îi conduce.

Vreau să vă spun că nici măcar unul din Grupul de Comunicare Strategică nu este medic! Și nici măcar în grupul care coordonează vaccinarea nu e vreun medic”, a spus Diana Șoșoacă.