Diana Șoșoacă a fost protagonista unui nou scandal în Parlament. Aceasta a participat luni la dezbaterile privind forma finală a bugetului pe 2021.

Fosta membră AUR, Diana Șoșoacă, a avut câte ceva de reproșat pentru noul buget.

Ea nu este mulțumită de faptul că nu au fost prevăzuți bani pentru creșterea alocațiilor.

Așadar, ce părere are Diana Șoșoacă despre bugetul pentru anul 2021?

Diana Șoșoacă, scandal în Parlament

„În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații”, a spus Diana Șoșoacă luni.

Ea lansează un atac și la adresa Ministrului Muncii, Raluca Turcan.

„Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți.

Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască”, a mai spus senatoarea.

Liderul AUR, George Simion, a vorbit și el despre noul buget. În același timp i-a criticat pe guvernanți pentru că nu au acceptat niciun amendament ce ar fi schimbat bugetul.

De asemenea, el mai spune că nu au luat în considerare nicio observație sau inițiativă care aducea modificări bugetului.

„Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendamente.

Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic. Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR.

Asta nu e tot populism? Banii de la partid de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a spus George Simion, conform Antena3.

Citește și: Când va pleca Diana Șoșoacă din AUR. „Este doar un personaj cu un rol”