Evenimentul Zilei > Social > Sorina Pintea, control surpriză la un spital din București. Nereguli depistate de ministrul Sănătății
Sorina Pintea, control surpriză la un spital din București. Nereguli depistate de ministrul Sănătății

Sorina Pintea, control surpriză la un spital din București. Nereguli depistate de ministrul Sănătății

Sorina Pintea a făcut o vizită inopinată la Spitalul „Marius Nasta” din Capitală. Ministrul Sănătății a descoperit nereguli la o secție exterioară, unde sunt și pacienți bolnavi de tuberculoză.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a efectuat o vizită inopinată, vineri dimineața, la Institutul Național de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“, transmite DC News .

Vizita ministrului ar fi vizat o secție exterioară a spitalului, unde sunt internați și pacienți bolnavi de tuberculoză.

Sorina Pintea ar fi fost nemulțumită că în sala de așteptare, situată în imediata apropiere a Secției de Tuberculoză, pacienții nu purtau mască, nu existau mănuși sau substanțe dezinfectante.

Sorina Pintea a efectuat de-a lungul timpului mai multe vizite inopinate în spitale publice din țară și din Capitală, dar și la o clinică privată.

Printre unitățile medicale vizate de controalele surpriză ale ministrului Sănătății se numără spitalele de Urgență din Ploiești, Târgu Jiu, Slobozia, Constanța și Călărași. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.