Ioana Matache, sora cunoscutei cântărețe a lansat un apel către toți fanii săi, după ce i-a fost furată identitatea, situație cu care se confruntă de trei ani de zile.

Se pare că un individ i-a furat identitatea Ioanei Matache și ar fi deschis mai multe conturi pe numele ei, pe Facebook, potrivit Cancan.ro.

Sora Deliei a postat un mesaj pe Instagram, spunând că ea nu mai are cont de Facebook. Situația este cu atât mai gravă cu cât individul ar cere și bani în numele acesteia.

”Dragilor,
Dupa cum am zis de nenumarate ori si prin ziare, pe la diverse emisiuni, prin intermediul Deliei, in fel si chip – eu nu am o pagina de Facebook. Niciuna! Tot ce are numele meu pe Facebook e fals -nu sunt eu. Aveti grija, pentru ca persoana respectiva se si imprumuta de bani in numele meu. BINEINTELES ca am luat masuri si am inchis contul de cateva ori, insa individul si-l redeschide. Am trimis buletinul de 3 ori deja catre Facebook, insa niciun raspuns. Situatie veche de 3 ani… pana la.urma voi face un scandal in care voi implica politia. (Campania si poza de campanie sunt facute de mama @ginamatache7 ????)”, a scris Ioana Matache pe contul ei de Instagram.

Te-ar putea interesa și: