Evenimentul Zilei > Actualitate > Sondaj EVZ. În contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a amânat numirea premierului până după Crăciun, sunteţi de acord cu decizia acestuia?
Sondaj EVZ. În contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a amânat numirea premierului până după Crăciun, sunteţi de acord cu decizia acestuia?

Sondaj EVZ. În contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a amânat numirea premierului până după Crăciun, sunteţi de acord cu decizia acestuia?

Sondaj EVZ. În urma ultimei runde de consultări de la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să amâne desemnarea premierului până după Crăciun.

Sondaj EVZ. Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, propunerea social-democraţilor pentru funcţia de prim-ministru fiind Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării Regionale.

După ultima rundă de consultări, de joi, în care Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Traian Băsescu, preşedintele PMP, şi liderul minorităţilor, şeful statului a decis să amâne desemnarea premierului până după Crăciun. 

În acest context, sunteţi de acord cu devizia preşedintelui Klaus Iohannis de a amâna desemnarea premierului?

(function(t,e,o,s){var c,n,r;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(s)||(c=e.getElementsByTagName(o),n=c[c.length-1],r=e.createElement(o),r.type=”text/javascript”,r.async=!0,r.id=s,r.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/I0c3YP5WO1LE1JmKWoXH2OFfvtX9tvr_2BesPS7BANSA94W28Gluk3XeiaQIBdrQKy.js”].join(„”),n.parentNode.insertBefore(r,n))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey Chat Conversation End