Evenimentul Zilei > Politica > Soluția pentru corupții României: slujiți interesele Ungariei și veți scăpa de DNA
Soluția pentru corupții României:
slujiți interesele Ungariei și veți scăpa de DNA

Soluția pentru corupții României: slujiți interesele Ungariei și veți scăpa de DNA

Nici Elveția nu mai e ce-a fost pentru ascunsul banilor, iată însă că se ridică în locul ei Ungaria care e dispusă să ascundă chiar și persoane urmărite de justiție, după modelul Rusiei lui Putin care îl ascunde pe Viktor Ianukovic

 

”Cazul deputatului infractor Marko Attila, ascuns de Ungaria, poate reprezenta o soluție foarte utilă și pentru alți corupți din România care se tem de DNA. Slujirea intereselor Ungariei asigură protecția acestui stat împotriva oricăror acțiuni ale justiției române, în ciuda normelor europene sau de drept internațional.

Într-o perioadă în care nimic nu te mai salvează de justiție în România, în care cele mai grele nume ale politicii ajung în arest, singura soluție pentru a evita brațul legii rămâne prietenia cu Budapesta.

Ungaria îl ascunde pe Marko Attila netulburată de niciuna dintre autoritățile române, așadar soluția se anunță eficientă și sigură. Trebuie doar ca Budapesta să își ia partea leului. Dar, în fața atacurilor DNA, refugiul statului maghiar poate să coste oricât, este oricum un chilipir deoarece nimic nu e mai scump ca libertatea.

În România au existat în urmă cu ceva timp adevărate rețele de scăpare de justiție și nimeni nu se târguia la preț deoarece serviciile erau de importanță capitală pentru viitorul și pentru libertatea persoanei corupte care apela la ele. Lupta împotriva acestor rețele a avut ca efect închiderea multor magistrați corupți și a complicilor acestora. Așadar, formulele de evitare a justiției au fost destructurate în România, stă dovadă pleiada ”elitei” politice care a ajuns în spatele gratiilor. A fost reinventată însă în Ungaria, dispusă să îi protejeze pe corupții din România, contra slujirii intereselor sale sau, de ce nu, contra cost.

Marko Attila a adus servicii importante Ungariei ca să primească adăpost acolo. Poate că și alți politicieni sau oameni de afaceri urmăriți de justiție se vor orienta în viitor spre limanul oferit de statul maghiar, mai ales că se află la doi pași, iar statul român e foarte tolerant cu cei fugiți în această direcție. Nici Elveția nu mai e ce-a fost pentru ascunsul banilor, iată însă că se ridică în locul ei Ungaria care e dispusă să ascundă chiar și persoane urmărite de justiție, după modelul Rusiei lui Putin care îl ascunde pe Viktor Ianukovici”. Deputat Bogdan Diaconu, Președintele Partidului România Unită

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.