Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOCANT. Unei femei i-a reapărut un CHIST OVARIAN din cauza faptului că obișnuia să mănânce FRECVENT un ALIMENT BANAL
ȘOCANT. Unei femei i-a reapărut un CHIST OVARIAN din cauza faptului că obișnuia să mănânce FRECVENT un ALIMENT BANAL

ȘOCANT. Unei femei i-a reapărut un CHIST OVARIAN din cauza faptului că obișnuia să mănânce FRECVENT un ALIMENT BANAL

O femeie a aflat motivul uluitor pentru care i-a reapărut un chist ovarian. Se pare că un aliment banal pe care obișnuia să-l consume frecvent a dus la această situație cu adevărat gravă.

O americancă a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au găsit în organism un chist ovarian de dimensiuni mari. 

Femeia a făcut o intervenție chirurgicală pentru a-l înlătura și, pentru că operația a fost un success, credea că problema este de domeniul trecutului.

Însă, doar după câteva luni, ea a început să se simtă rău și a mers la ginecolog pentru un nou control.

Medicul a întrebat-o dacă obișnuiește să mănânce aripioare de pui. Femeii i s-a părut bizară întrebarea, dar a recunoscut că, frecvent, consumă acest aliment.

A fost șocată să afle că acesta este și motivul pentru care chistul femeii a reapărut. Doctorul i-a oferit și o explicație. Pentru a crește cât mai rapid, puii sunt injectați în zona gâtului și a aripilor cu hormoni de creștere. Acești steroizi au efecte extrem de nocive dacă ajung constant în corpul uman. În cazul acestei femei, efectele consumării acestui aliment au fost devastatoare: chistul ovarian i-a reapărut, scrie antena3.ro.