Evenimentul Zilei > International > Şocant. Singurele gemene din lume care au culoarea pielii diferită
Şocant. Singurele gemene din lume care au culoarea pielii diferită

Şocant. Singurele gemene din lume care au culoarea pielii diferită

Lucy şi Maria Aylmer sunt două fete frumoase care, deşi , aparent nu ar avea nimic în comun, totuşi, spre surprinderea celor care le văd, au o foarte strânsă legătură. Cele două fete sunt surori gemene. Nimeni nu crede atunci când aud că fetele sunt surori gemene şi au aceeaşi mamă şi acelaşi tată.

Lucy şi Maria Aylmer locuiesc în oraşul Gloucester din Anglia şi în ciuda faptului că sunt gemene arată total diferit. În timp ce Lucy are tenul deschis la culoare şi pistruiat, ochii albaştri şi părul roşcat, Maria este creolă, cu părul creţ şi ochii închişi la culoare, potrivit sevedetot.ro

Mulţi dintre oamenii care le întâlnesc au aceeaşi reacţie atunci când aud că cele două fete sunt gemene. Nimeni nu înţelege cum a fost posibil acest lucru. Explicaţia este însă foarte simplă! Mama lor, Donna, este jumătate albă şi jumătate neagră, iar tatăl lor, Vince, este alb. 
Cuplul a fost extrem de fericit şi uimit atunci când în urma unei ecografii au primit vestea că vor fi părinţi de gemeni. La fel de mare a fost uimirea atunci când fetele s-au născut, având în vedere că o fetiţă era albă şi una neagră. Medicii spun că există o şansă la un milion ca acest lucru să fie posibil!

Dacă la început mama lor obişnuia să ţină cont de faptul că fetele erau gemene şi le îmbrăca la fel, la vârsta de 10 ani Lucy şi Maria au decis să renunţe la acest lucru. Nu numai înfăţişarea fizică era cea care le diferenţia, ci şi personalitatea total opusă. 
În timp ce Maria adoră să se îmbrace cu haine elegante şi să interacţioneze cu cât mai mulţi oameni, sora sa Lucy este exact contrariul, adoptând un stil mult mai lejer şi având un cerc de prieteni destul de restrâns.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: