Evenimentul Zilei > Politica > Șocant. Omul care susține „Statul Paralel” vrea schimbarea Zilei Naționale a României!
Șocant. Omul care susține „Statul Paralel” vrea schimbarea Zilei Naționale a României!

Șocant. Omul care susține „Statul Paralel” vrea schimbarea Zilei Naționale a României!

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pașcu îi atacă dur pe românii din Diaspora! Aceștia doresc să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pașcu este unul dintre susținătorii și apropiații liderului PSD Liviu Dragnea scriu cei de la newsteam. Pașcu îi ia peste picior pe cei din Diaspora care spun că și-ar dori să fie alături de frații lor din România, dar vor fi nevoiți să urmărească la televizor parada de 1 Decembrie întrucât au concediu doar înainte de Crăciun și nu pot veni în țară.

 

Pesedistul le sugerează liderilor Opoziției, Ludovic Orban-PNL și Dan Barna-USR să inițieze repede o lege prin care să propună ca Ziua Națională să fie mai aproape de Crăciun în așa fel încât românii din afara țării să poată veni acasă și să participe la manifestările dedicate acestui eveniment.

Din “puțul” gândirii lui Florin Bădița, băiatul cu fumurile euforice, referindu-se la protestele planificate pt 1 Decembrie:

 

Mai mult ca sigur vor fi și oameni din Diaspora care vor veni de 1 decembrie. Unii poate special pentru protest, alții că sunt în țară. Dacă era mai aproape de Crăciun, veneau mai multe persoane din Diaspora", a spus Florin Bădiță.

 

Eu propun ca Parlamentul sa se strângă fuguta, fuguta, și sa dea o lege prin care ziua naționala sa fie împinsă mai spre Crăciun, așa, sa poată participa mai mulți protestatari …

 

PNL și USR, dnii Orbán și Barna personal, ar putea initia imediat proiectul de lege. Sunt convins ca, după vot, la Cotroceni lucrurile se vor mișcă mult mai repede, decât in cazul remanierii și CCR ar putea răsufla usurata, întrucât noua lege nu va mai fi contestata, după tiparul obișnuit!

 

In fond, e vorba de o cauza buna …