Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOC ÎN SHOW-BIZZ-ul românesc: Artist hip-hop găsit cu capul zdrobit | VIDEO
ŞOC ÎN SHOW-BIZZ-ul românesc: Artist hip-hop găsit cu capul zdrobit | VIDEO

ŞOC ÎN SHOW-BIZZ-ul românesc: Artist hip-hop găsit cu capul zdrobit | VIDEO

Un artist hip-hop foarte apreciat, a murit în condiţii suspecte. El a fost găsit cu capul zdrobit, pe calea ferată. Prietenii artistului sunt convinşi de faptul că este vorba de crimă.

Mihuţ Nan, cunoscut drept ”Nanu”, se afla miercuri noapte într-un tren  care se îndrepta spre Braşov. În jurul orei 23:00, un bărbat a apelat numărul de urgenţă şi a semnalat prezenţa unui cadavru în gară. La câteva ore de la sinistra descoperire, ”Arssura”, un coleg de breaslă, a mărturisit, că artistul “se îndrepta spre Braşov, din Miercurea Ciuc”, informează stiripesurse.ro.

Colegul artistului a mai spus că “poliţiştii nu au putut să dea mai multe informaţii, decât că a fost găsit lângă şina de tren, plin de julituri şi cu o gaură în cap. Nici măcar gaura în cap nu au putut-o detalia. Poate să fie gaură de glonţ, lovitură cauzatoare de moarte, poate fi cauzată şi de căzătură din tren. Sinuciderea iese din discuţie pentru că nu aşa arată un om care s-a aruncat în faţa trenului. El avea urme de violente. Cel mai probabil a avut o altercaţie cu cineva şi a fost aruncat din tren. Ori l-a împins, ori s-a bătut cu mai mulţi şi l-au împins”.

Împrejurările în care a murit tânărul sunt neclare. Poliţiştii au deschis o anchetă şi se iau în calcul toate variantele: sinucidere, accident sau omucidere.

Prietenii cântăreţului sunt în stare de şoc şi au postat zeci de mesaje prin care îşi exprimă regretul dispariţiei sale premature.