Evenimentul Zilei > Sport > ŞOC în lumea boxului. Floyd Mayweather a PIERDUT centura mondială WBO la semimijlocie. Motivul este INCREDIBIL
ŞOC în lumea boxului. Floyd Mayweather a PIERDUT centura mondială WBO la semimijlocie. Motivul este INCREDIBIL

ŞOC în lumea boxului. Floyd Mayweather a PIERDUT centura mondială WBO la semimijlocie. Motivul este INCREDIBIL

Floyd Mayweather a pierdut centura mondială WBO la semimijlocie, câştigată în urma luptei cu Manny Pacquiao din luna mai.

Considerat de mulţi specialişti cel mai bun boxer din istorie, Floyd Mayweather a pierdut centura dintr-un motiv incredibil. Pugilistul american, care este neînvins la profesionişti, trebuia să plătească până la finalul săptămânii trecute o taxă de 200.000 de euro, informează businessinsider.com. Mayweather a câştigat din lupta cu Pacquiao 200.000.000 de dolari. Mayweather este neînvins la profesionişti având 48 de victorii din tot atâtea meciuri.

Înaintea acestei decizii, Mayweather deţinea nu mai puţin de cinci centuri, trei la semimijlocie (WBC, WBA şi WBO), dar şi două la mijlocie-mică (WBC şi WBA). Pentru centura rămasă vacanta ar urma să se lupte Manny Pacquiao si Timothy Bradley.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.