Aparecida Schunck, 67 de ani, mama Fabianei Flosi, soţia lui Ecclestone fusese răpită din locuinţei din Sao Paulo, Brazilia, în urmă cu zece zile. Răpitorii anunţaseră că vor peste 36 milioane de dolari în schimbul eliberării.

Un reprezentant al poliţiei din Sao Paulo a precizat că eliberarea femeii s-a produs în urma unei acţiuni de amploare a trupelor speciale. Cel puţin două persoane au fost arestate iar victima a fost eliberată fără nicio zgârietură.

Tot BBC relatează că doamna Schunck fusese localizată la o fermă în apropiere de Sao Paul, după monitorizarea convorbirilor telefonice dintre răpitori şi familia victimei.

Fabiana Flosi şi mama sa, Aparecida Schunck

Bernie Ecclestone ar fi intenţionat să vină în Brazilia să ajute la eliberarea mamei-soacre, dar anchetatorii brazilieni i-au comunicat să prezenţa sa la faţa locului ar fi tensionat şi mai mult situaţia, astfel că miliardarul a rămas în Marea Britanie.

Ecclestone, 85 de ani, este una din cele mai influente personalităţi din sport, având o avere estimată la 3,1 miliarde de dolari.

Ecclestone  s-a însurat cu Fabiana Flosi, 38 de ani, în 2012.