Evenimentul Zilei > Social > Smartphone-ul devine smarterphone!
Smartphone-ul devine smarterphone!

Smartphone-ul devine smarterphone!

De Craciun, Vodafone aduce in prim-plan felul in care tehnologia apropie generatiile! Abonamentele cu date incluse in aplicatii aduc cele mai tari experiente, iar diferentele dintre parinti si copii devin din ce in ce mai mici atunci cand filmuletele si muzica ii aduc impreuna!

Pentru a beneficia de aplicatiile preferate fara a consuma din datele mobile, clientii pot alege unul sau mai multe dintre cele 4 Pass-uri – Social&Chat Pass, Video Pass, Music Pass sau Maps Pass.

Cu Social&Chat Pass acestia se pot bucura de cele mai populare aplicatii fara a consuma din datele incluse in abonament. Printre acestea se numara Facebook, Messenger, Instagram, Whatsapp, Twitter, dar si altele. Tot fara a consuma datele din abonament, clientii pot utiliza aplicatii ca HBO Go, Netflix sau Youtube daca opteaza pentru Video Pass. Music Pass acopera traficul pentru cele mai cunoscute aplicatii de muzica – Apple Music, Soundcloud, Zonga si Tidal. Iar cei care vor sa utilizeze aplicatiile si website-urile de harti si navigatie (Apple Maps, Google Maps si Waze) fara a consuma din datele mobile ale abonamentului pot alege Maps Pass.

 

Abonamentele in care sunt incluse unul sau mai multe dintre cele 4 Pass-uri pornesc de la 9 Euro/luna, insa acestea se pot adauga si unui abonament deja existent, avand preturi incepand cu 1 Euro/luna. Si pentru ca fiecare are nevoie de smarterphone-ul lui, la Vodafone ofertele speciale pentru telefoane pornesc de la 0 Euro/luna in functie de abonamentul ales.

 

Pentru ca astazi o familie smart este familia care stie sa fie mai unita prin tehnologie si sa se bucure de viitor impreuna, Vodafone aduce in prim plan serialul-reclama Smart Family. Protagonistii acestuia sunt Vlad Ivanov, in rolul tatalui care gaseste intotdeauna o solutie de viitor in situatiile tensionate, si Maria Popistasu drept sotia care ii este complice in toate nastrusniciile. Cei doi copiii care completeaza tabloul sunt Stefan Iancu si Ana Maria Vinau, actori la inceput de drum, insa deja cunoscuti din productii romanesti de succes.