Chiar dacă slujbele de comemorare nu reprezintă ceva neobişnuit în România, acest eveniment atrage atenţia prin faptul că nu este slujba oficiată cu ocazia împliniri a şapte ani de la moartea artistei, ci la şapte ani, şapte luni şi o săptămână de la tragicul incident. Şi atunci care să fie explicaţia?

Ritualul religios pare a fi transformat într-un eveniment de promovare care va avea loc în data de 3 martie la Sala Palatului din Bucureşti.

Publicaţia „Observator Prahovean” scrie că a intrat în posesia unui mail de la firma de PR care organizează concertul „In memoriam Mădălina Manole” de la începutul lunii martie.

Artiştii care vor urca pe scenă, aduşi la mormântul artistei

În mesaj este anunţat faptul că la slujba religioasă vor participa, printre alţii, Aurelian Temişan, Octavian Ursulescu, Romică Ţociu, Anca Ţurcaşiu, Silvia Chifriuc, artiştii care vor susţine concertul din data de 3 martie. Ba mai mult, organizatorii anunţă că vor asigura şi transporul din Bucureşti în Ploieşti pentru cei care vor să ia parte la momentul religios.

„Este un spectacol despre nemurire pentru că Mădălina Manole va rămâne mereu în amintirea celor care au iubit- o și cărora li s-a dedicat, prin cântec. Plecând prea devreme din lumea pe care a iubit-o, ea a zdrobit multe inimi, iar pentru mulți dintre cei care au cunoscut-o și au apreciat-o, amintirea este la fel de dureroasă”, mai scrie în mailul agenţiei de PR.