Momente pline de emoție pentru Bruce Willis. După ce pandemia provocată de noul coronavirus a oprit lumea, actorul din Die Hard s-a izolat, alături de fosta lui soție, Demi Moore, și cele trei fete ale lor, la ferma pe care o deține în Idaho.

După aproape o lună de zile, actorul s-a reîntâlnit soția sa, Emma Heming Willis, și cele două fiice ale lor, Evelyn Penn și Mabel Ray. Acestea au ajuns la locuința din Idaho pentru a se izola alături de celebrul actor și de fosta lui soție.

Cu toate că Demi Moore și Bruce Willis au divorțat, aceștia au păstrat o relație extrem de frumoasă. Familia lui Bruce Willis s-a reunit pentru a sărbătorit ziua celei mai mici fiice a actorului din Die Hard.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A big day over here! Not only did the baby of family turn 6, she decided to take those training wheels off 🤗🚴🏼‍♂️💨 #thisis6 #proudfamily

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) pe

„Cu toții au sărbătorit-o pe cea mai mică dintre fiicele lui Bruce”, a declarat o sursă apropiată lui Bruce Willis, pentru revista People. „Demi și Emma sunt foarte apropiate. Au mers de multe ori împreună în vacanțe și se înțeleg foarte bine. Chiar sunt o familie fericită”, mai susține sursa, informează ProFM.