Evenimentul Zilei > Justitie > SITUAȚIE INCENDIARĂ! Inspecția Judiciară face verificări la DNA Ploiești
SITUAȚIE INCENDIARĂ! Inspecția Judiciară face verificări la DNA Ploiești

SITUAȚIE INCENDIARĂ! Inspecția Judiciară face verificări la DNA Ploiești

Inspecția Judiciară s-a autosesizat și a început verificările după ce magistrata DNA, Mihaela Iorga Moraru, a povestit cum fiica sa a fost sunată de procurorii, în timpul orelor. Mai mult, procuroarea spune că și mama sa a fost suntă de procurori. Astfel, inspectorii urmează să efectueze verificări pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare.

Procuroarea Iorga Moraru a declarat, la un post de televiziune,  că a fost citată pentru audieri la DNA Ploiești, iar procurorul de caz i-a sunat și fiica și mama.

Pe de altă parte, inspectorii verifică și declarațiile Anei Maria Pătru, fosta președintă a AEPcare a susținut săptămâna trecută un episod similar. Aceasta a fost audiată, joia trecută, de procurorii DNA Ploiești, unde i s-a adus la cunoștință că este suspectă într-un nou dosar. Procurorii au întrecut însă, orice imaginație, pentru a o chema la audieri. Anchetatorii au procedat într-un mod bizar pentru citarea fostei președinte a AEP. Aceștia au sunat la fiu Anei Maria Pătru,  care era la școală, pentru a o cita. "S-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul şi să îi spună că trebuie să vin eu la dumnealor astăzi.(…) Asta e maniera în care fac dumnealor anchete. Mi-au sunat copilul la şcoală. Ştiţi că pot să probez lucrul acesta", le-a spus ea jurnaliştilor.