Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație disperată în familia Elenei Udrea. Ce a pățit partenerul ei de viață?
Situație disperată în familia Elenei Udrea. Ce a pățit partenerul ei de viață?

Situație disperată în familia Elenei Udrea. Ce a pățit partenerul ei de viață?

Partenerul de viață al Elenei Udrea a cerut ajutorul pe rețelele de socializare, disperat după ce a observat că o ființă foarte dragă lui a dispărut.

Adrian Alexandrov cere ajutor în găsirea lui Oscar, câinele familiei. Pe pagina lui a apărut o fotografie cu patrupedul, dar și un mesaj în care sunt rugați oamenii care au informații despre unde ar putea fi Oscar să îl contacteze, scrie Spynews.

„Oscar s-a pierdut în Corbeanca, strada Laguna Albastră. Dacă îl vede cineva, rog să sunați. Mulțumesc”, a scris Adrian Alexandrov. Imediat, mai mulți prieteni au distribuit mesajul lui în speranța că Oscar va fi găsit.

Oamenii știu ce legătură strânsă este între Adrian Alexandrov și Oscar, dat fiind faptul că nu de puține ori acesta a publicat fotografii în care apare alături de prietenul lui, în diferite locuri. Mergeau împreună la mare, la munte, cu barca sau chiar și la piscină. În casă de asemenea, petreceau foarte mult timp jucându-se.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.