Evenimentul Zilei > Monden > Sir Elton John, cărat de asistenți de pe scenă. Momente teribile în viața legendei
Sir Elton John, cărat de asistenți de pe scenă. Momente teribile în viața legendei

Sir Elton John, cărat de asistenți de pe scenă. Momente teribile în viața legendei

Momente tensionate pe scenă, în mijlocul unui concert susținut în Noua Zeelandă. Vizibil tulburat, Sir Elton John a fost nevoit să-și întrerupă show-ul. Muzicianul în vârstă de 72 de ani și-a pierdut vocea chiar la mijlocul recitalului pe care îl dădea pe stadionul Mount Smart din Auckland. 

„Tocmai am rămas fără voce. Nu pot să cânt”, a spus publicului Sir Elton John. „Trebuie să plec. Îmi pare rău”, a mai spus artistul, aparent în lacrimi, aplecându-se peste pian și scuturându-și capul.

A părăsit scena mergând destul de greu, cu ajutorul unor asistenți, dar în ovațiile publicului.

În urmă cu o săptămână, Elton John urca pe scena Galei premiilor Oscar, unde melodia „(I’m Gonna) Love Me Again”, pe care a compus-o pentru filmul autobiografic „Rocketman”, a fost declarată „cel mai bun cântec original”.

Mesajul transmis de Elton John după incident

Înainte de recitalul din Auckland, artistul anunțase că a fost diagnosticat – chiar duminică – cu o formă de pneumonie pe care a dus-o pe picioare, însă a promis că se va strădui să fie la înălțime. La un moment dat, la jumătatea concertului, a fost consultat de un medic și, în ciuda bolii, a reușit să cânte clasicele și îndrăgitele sale melodii „Candle in the Wind” and „All the Girls Love Alice”. Însă în cele din urmă, nu a putut să parcurgă tot playlist-ul, vocea cedându-i în timp ce încerca să cânte „Daniel”.

La puțin timp după ce a părăsit scena, artistul le-a adresat un mesaj emoționant fanilor, pe Instagram: „Am cântat cu toată inima, până ce vocea nu m-a mai ajutat. Sunt dezamăgit, foarte tulburat și supărat. Am dat tot ce aveam. Multumesc pentru sprijinul vostru extraordinar și pentru toată dragostea pe care mi-ați arătat-o tot timpul spectacolului din seara aceasta. Vă sunt recunoscător pentru totdeauna. Cu dragoste, Elton”, a scris Elton John.