De această dată este vorba despre un subofiţer care lucra în sistemul penitenciar de peste 20 de ani. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de maximă siguranţă Poarta Albă, subcomisarul Gabriel Botezan, spune că este cel al doilea caz, în decursul unei luni, în care un cadru al penitenciarului este găsit mort în locuinţă. 

„Nu pot să spun nimic mai mult decât că suntem consternaţi, colegul nostru, subofiţer, lucra din anii 90 în Penitenciarul Poarta Alba, avea familie, copii, nu înţeleg ce se întâmplă, tot colectivul din penitenciar este marcat de tragicul eveniment şi suntem extrem de îndureraţi. Am înţeles că a fost găsit într-o locuinţă, undeva pe la marginea oraşului Medgidia, el locuind în acel municipiu cu familia. Din nou, aşteptăm să vedem ce concluzii va trage ancheta criminalistică”, a declarat Botezan, citat de Agerpres.

În 10 martie, un alt angajat al Penitenciarului de maximă siguranță Poarta Albă, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Constanţa. Sinistra descoperire a fost făcută de soţia gardianului.