Cornel şi Ileana Ciuculete au fost căsătoriţi 20 de ani, iar cănicia lor părea să fie una fericită.

Că a iubit-o sincer pe soţia sa, ar putea să fie, ca dovadă, un mesaj pe care Cornel Galeș l-a postat în iunie 2017, la câteva luni după moartea lui Ciuculete.

„Zânica mea, dacă aș ști că rămân cu tine, mi-aș lua zilele. Zânica mea, am ajuns să fiu iubit numai de străini, frumoasa mea bună, tu auzi ce aud și eu”, a scris Cornel Galeș pe contul lui de socializare.

El a fost condamnat de familia artistei dar și de o parte dintre fanii acesteia că a uitat-o prea repede pe Ciuculete și s-a combinat cu blonda Vivi. Ulterior, după ce băieții soției sale l-au chemat la tribunal, acuzându-l că le-a furat banii din moștenire, Cornel a vândut tot și a plecat definitiv din România.

După ce a ajuns în Spania, Galeş a luat o decizie radicală, şi anume să rămână definitiv acolo.

Dar soarta i-a rezervat altceva lui Cornel Galeş. Într-un accident cumplit el a murit departe de ţară. Fostul șot al cântăreței Ileana Ciuculete mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc când și-a găsit sfârșitul

La aproape o săptămână de la moartea lui, repatrierea trupului este încă pus sub semnul întrebării, pentru că singurele rude în viață sunt fosta lui familie de care nu s-a mai interesat de mai bine de două decenii, potrivit wowbiz.ro