Evenimentul ZileiActualitateSinucidere în cazul Cornel Galeș? Dezvăluire de ultim moment

Sinucidere în cazul Cornel Galeș? Dezvăluire de ultim moment

Sinucidere în cazul Cornel Galeș? Dezvăluire de ultim moment
După moartea prematură a reputatei interprete de muzică populară, Ileana Ciuculete, mulţi l-au acuzat pe soţul ei, Cornel Galeş, că joacă rolul unui soț îndurerat când el era, de fapt, doar cu gândul la moștenirea artistei.

Cornel şi Ileana Ciuculete au fost căsătoriţi 20 de ani, iar cănicia lor părea să fie una fericită.

Că a iubit-o sincer pe soţia sa, ar putea să fie, ca dovadă, un mesaj pe care Cornel Galeș l-a postat în iunie 2017, la câteva luni după moartea lui Ciuculete.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Zânica mea, dacă aș ști că rămân cu tine, mi-aș lua zilele. Zânica mea, am ajuns să fiu iubit numai de străini, frumoasa mea bună, tu auzi ce aud și eu”, a scris Cornel Galeș pe contul lui de socializare.

El a fost condamnat de familia artistei dar și de o parte dintre fanii acesteia că a uitat-o prea repede pe Ciuculete și s-a combinat cu blonda Vivi. Ulterior, după ce băieții soției sale l-au chemat la tribunal, acuzându-l că le-a furat banii din moștenire, Cornel a vândut tot și a plecat definitiv din România.

După ce a ajuns în Spania, Galeş a luat o decizie radicală, şi anume să rămână definitiv acolo.

Dar soarta i-a rezervat altceva lui Cornel Galeş. Într-un accident cumplit el a murit departe de ţară. Fostul șot al cântăreței Ileana Ciuculete mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc când și-a găsit sfârșitul

La aproape o săptămână de la moartea lui, repatrierea trupului este încă pus sub semnul întrebării, pentru că singurele rude în viață sunt fosta lui familie de care nu s-a mai interesat de mai bine de două decenii, potrivit wowbiz.ro


Accesează: