Evenimentul Zilei > Actualitate > La Sinaia, un autocar plin cu turişti francezi s-a ciocnit cu un autoturism care după impact a căzut într-o râpă
La Sinaia, un autocar plin cu turişti francezi s-a ciocnit cu un autoturism care după impact a căzut într-o râpă

La Sinaia, un autocar plin cu turişti francezi s-a ciocnit cu un autoturism care după impact a căzut într-o râpă

Un autocar în care se aflau 46 de turişti din Franţa a fost implicat într-un accident rutier produs joi dimineaţă în staţiunea Sinaia.

Primele informaţii arată că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de autocar, după care a căzut în râpa de pe marginea drumului. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului, turiştii din autocar scăpând nevătămaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahov,a Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe bulevardul Ferdinand din Sinaia, la ieşirea către staţiunea Buşteni. Primele informaţii arată că un şofer în vârstă de 62 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul său a pătruns pe contrasens, unde a lovit autocarul in care se aflau 46 de turişti francezi.

După impact, autoturismul a ricoşat şi a căzut într-o râpă de pe marginea drumului, şoferul murind pe loc. Niciunul dintre turiştii aflaţi în autocar nu a avut nevoie de ajutor medical. Echipa de descarcerare a intervenit pentru scoaterea şoferului autoturismului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Accidentul a avut loc în condiţiile în care pe Valea Prahovei a plouat iar șoseaua este umedă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: