Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, dezvăluirile momentului despre turneul de la Miami. Ce a simțit sportiva după eșecul cu Pliskova
Simona Halep, dezvăluirile momentului despre turneul de la Miami. Ce a simțit sportiva după eșecul cu Pliskova

Simona Halep, dezvăluirile momentului despre turneul de la Miami. Ce a simțit sportiva după eșecul cu Pliskova

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că este mulțumită de prestația ei în turneul de la Miami și că nu a simțit presiuni mari în timpul jocului deoarece a fost suficiente săptămâni pe locul 1 mondial.

Simona Halep a declarat că este mulțumită de nivelul la care a ajuns în turneul din SUA, informează Agerpres

„A fost foarte bine, sunt mulţumită de rezultat şi de felul cum am jucat. A fost o deplasare reuşită şi mă bucur că sunt acasă. Sunt mulţumită 100% de jocul meu, a fost un turneu foarte bun. Am avut meciuri grele, dar şi foarte bune. Rezultatul din finală nu prea contează pentru mine (Ashleigh Barty – Karolina Pliskova 7-6 (7/1), 6-3). Mă bucur pentru Barty pentru că a fost primul ei turneu mare câştigat. Cred că a meritat pentru că traversează o perioadă foarte bună şi chiar o felicit. Nu a fost încărcătură şi nici presiune pentru mine, am fost pe locul 1 destule săptămâni, aşa că nu mai e o presiune. A fost un meci bun la început (n.r. – în semifinale), dar apoi cu ploaia a fost diferit.”, a spus Halep.

De asemenea, jucătoarea consideră că a avut o colaborare foarte bună cu antrenorul său, Daniel Dobre. 

„M-a ajutat foarte mult, sfaturile lui au fost foarte bune la fiecare meci. Faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă cu el a fost meritul lui şi chiar îi mulţumesc că a venit.”

Simona Halep a precizat că are aşteptări mari în ceea ce priveşte întâlnirea cu Franţa din semifinalele Fed Cup.

„Aşteptările sunt mari pentru că îmi doresc foarte mult să câştigăm meciul de Fed Cup. Dar vedem cum o să ne descurcăm în faţa Franţei. Momentan sunt acasă şi voi începe pregătirea pe zgură. Nu pot să spun că suntem favorite, consider că meciul e echilibrat şi avem şansa noastră. Va fi greu, dar am mai jucat contra lor şi ştim oarecum ce trebuie să jucăm.”, a afirmat ea.

„Domnul căpitan Segărceanu a decis mereu echipa şi a făcut-o foarte bine după cum se pare. Noi ne adaptăm la decizii şi eu sunt concentrată pe ceea ce am de făcut, să îmi câştig punctele pentru ţară. Dar suntem o echipă destul de frumoasă şi atmosfera a fost minunată data trecută, sper să fie şi mai bine data aceasta.”, a adăugat Halep.

Simona Halep a fost învinsă în două seturi, 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova din Cehia.