Simona Halep renuță de tot?!? Schimbări decisive după acuzația de dopaj

Simona Halep renuță de tot?!? Schimbări decisive după acuzația de dopaj Simona Halep. Sursa foto: Instagram

În urma suspendării temporare a carierei sportive, Simona Halep a trebuit să își reorganizeze complet viața, inclusiv echipa. A fost nevoită să renunțe la mai mulți angajați care nu îi mai puteau fi de folos.

Legătura dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou, precum și colaborarea cu academia lui de tenis, s-au încheiat.

De asemenea, comunicarea cu publicul a fost suspendată, ceea ce a dus la concedierea angajaților responsabili de această parte. O dovadă clară în acest sens este schimbarea aspectului site-ului oficial al sportivei.

Simona Halep, nevoită să renunțe la mai mulți angajați

Site-ul simonahalep.com, lansat aproximativ acum șase ani, era actualizat ocazional. În ultimii doi ani însă, de când Simona a întâmpinat probleme cu dopajul, acest site a rămas practic „abandonat”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși încă poate fi accesat în variantele în limba română și engleză, este evident că administratorii nu se mai ocupă de el.

Ultimul articol din rubrica de știri datează de la 15 august 2022 și evidențiază triumful lui Halep la Rogers Cup, într-o finală în care a învins-o pe Beatriz Haddad Maia.

Aceasta a reprezentat titlul cu numărul 24 din cariera sportivei și, de asemenea, ultimul pe care l-a câștigat.

Simona Halep

Simona Halep. Sursa foto: Arhiva EVZ

După această victorie, Halep a jucat doar două meciuri în circuit: 6-4, 3-6, 6-3 cu Potapova la Cincinnati (unde a abandonat înainte de meciul din turul II cu Kudermetova) și 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur în primul tur al US Open.

După confruntarea de la New York, Simona Halep a fost depistată pozitivă la testul de consum de Roxadustat.

Nici rubrica staff-ului nu a mai fost actualizată

O altă secțiune care nu a fost actualizată este cea referitoare la staff-ul Simonei Halep. Aici sunt listate persoane care nu mai sunt parte din echipa sportivei române. Patrick Mouratoglou (antrenor) și Nina Wennerstrom (manager sportiv) sunt doar două exemple în acest sens.

Simona Halep,

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Este de remarcat că pe întregul site simonahalep.com nu se găsește nicio mențiune despre scandalul de dopaj care a afectat-o pe fosta lideră mondială, potrivit Adevărul.

Simona Halep e acum în așteptarea unei decizii privind cazul său de dopaj și speră ca pedeapsa ei să fie eliminată sau chiar ștearsă.