Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep și Codin Maticiuc, întâlnire de gradul zero la club. „Ești singura femeie care m-a făcut să simt ceva în ultimii doi ani”
Simona Halep și Codin Maticiuc, întâlnire de gradul zero la club. „Ești singura femeie care m-a făcut să simt ceva în ultimii doi ani”

Simona Halep și Codin Maticiuc, întâlnire de gradul zero la club. „Ești singura femeie care m-a făcut să simt ceva în ultimii doi ani”

Simona Halep și „Marele Don Juan al României” s-au întâlnit în urmă cu cu ceva timp într-un club din Mamaia. În acest context, actorul a dorit să-i facă o declarație cel puțin măgulitoare jucătoarei de tenis.
Simona Halep și Codin Maticiuc s-au întâlnit, în urmă cu patru ani, la clubul Loft din Mamaia. Acolo, cânta Delia și soțul ei, Răzvan, își sărbătorea pentru a doua oară ziua de naștere. Pentru că actorul nu a putut participa la prima petrecere el a făcut tot posibilul să ajungă la cea de-a doua.
După ce Delia a terminat de cântat, toți trei au plecat spre alt club, Loft . Acolo, Maticiuc a mărturisit că s-a „urcat direct pe masa pe ritmuri de Despablito și cu un Grey Goose la îndemâna”.

Întâlnirea cu Simona Halep

După ce au ajuns în club, una dintre patroanele localului au venit spre ei și le-a transmis că Simona Halep era și ea în acel club. Ulterior, Codin a rugat-o pe femeie să îl ducă până la jucătoarea de tenis pentru a face cunoștință și „ca să mă închin ca la moaște. Îi zic și Deliei să mă însoțească, pe deoparte că nu merg singur și pe de alta că știam că și ea e fană”.
Cu toate acestea, cântăreața nu ar fi vrut să meargă pentru că nu ar fi dorit să o streseze pe Simona. Totuși, Codin nu s-a lăsat și a tot insistat. În cele din urmă, rezultatul a fost în favoarea lui. Actorul a cunoscut-o pe cea care a bucurat în nenumărate rânduri românii, inclusiv pe el. „Săru’mâna, sunt cel mai mare fan al tău. Ești singura femeie care m-a făcut sa simt ceva în ultimii doi ani. Sa plâng, să râd. Să transpir. Ești singura mea șansa să mai slăbesc. Să rămân doar pitic, nu și gras.”

Cum a reacționat Simona Halep

La auzul acestor mărturisiri, fostul număr 1 WTA a zâmbit. Discuția celor doi a fost întreruptă de un fac care dorea să facă poză cu actorul. Cel din urmă dorea să facă și el o fotografie, dar cu Simona Halep. După ce a observat toate insistențele băiatului, jucătoarea de tenis s-a oferit să le facă chiar ea acea poză. „Ia dă-mi-l mie că vă fac eu” și i-a luat telefonul din mână.
„Iată-mă cum făceam poză cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată știu că nu mă deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial. Intrasem în podeaua aia de la Loft de rușine”. Cu toate acestea, Codin a reușit să facă o fotografie și cu Simona. În aceeași poză mai apar Silvana și Delia. Ulterior, actorul a făcut o postare pe Facebook pentru a imortaliza momentul. În încheiere, el i-a transmis dublei câștigătoare de Gran Slam „Mulțumesc, Simona. Pentru tot”.