Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep și-a aflat prima ADVERSARĂ de la Madrid Open. Românca a scăpat de cea mai dificilă jucătoare
Simona Halep și-a aflat prima ADVERSARĂ de la Madrid Open. Românca a scăpat de cea mai dificilă jucătoare

Simona Halep și-a aflat prima ADVERSARĂ de la Madrid Open. Românca a scăpat de cea mai dificilă jucătoare

Organizatorii turneului de la Madrid au definitivat, astăzi, tabloul întrecerii, acolo unde sunt incluse patru jucătoare din România.

Simona Halep (locul 7 WTA) are de apărat în acest an, la Madrid Open, doar 10 puncte, după ce, în ediția precedentă, a fost eliminată încă din primul tur. Acum, la turneul patronat de Ion Țiriac, constănțeanca va debuta împotriva niponei Misaki Doi (45 WTA).

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, aflate în prima parte a tabloului, vor juca împotriva sârboaicei Jelenei Jankovic (23 WTA), respectiv a unei sportive venite din calificări.

Astăzi, de la ora 14:30, Patricia Maria Țig evoluează în calificări, cu Nicole Gibbs (74 WTA).

Ediția din acest a Madrid Open va debuta fără surorile Williams. „Din păcate, trebuie să mă retrag de la Madrid pentru că încerc să-mi revin după o răceală și nu sunt la 100%. Sper să revin curând”, a declarat Serena pentru site-ul oficial al competiției. Competiția din capitala Spaniei are premii totale de 4.771.360 de milioane de dolari, iar anul trecut a fost câștigată de Petra Kvitova.