Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis de la Sydney
Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis de la Sydney

Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis de la Sydney

Jucătoarea română de tenis, principala favorită a turneului WTA de la Sydney, s-a retras în ultimul moment din competiţie, înainte de a juca, în optimi, împotriva Karolinei Pliskova, din Cehia.

''În timpul turneului de la Shenzhen am avut o problemă la stomac. Am simţit că nu pot juca. Am aşteptat până în ziua meciului pentru a vedea dacă voi fi bine, dar nu pot juca. Aşadar, am decis să mă retrag, pentru că e cel mai bun lucru. Sunt tristă pentru că nu pot juca la acest turneu. Am venit să joc şi nu e bine că fac această pauză. Trebuie să îmi revin şi să mă gândesc doar la tenis'', a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres.

''Ne pare rău să primim vestea că Simona a fost nevoită să se retragă din turneu din cauze medicale şi îi urăm recuperare rapidă, în timp pentru Australian Open. O aşteptăm la Sydney anul viitor'', a declarat directorul turneului de la Sydney, Alistair MacDonald.

Simona Halep a fost înlocuită la Sydney de americanca Nicole Gibbs, învinsă în optimi de Karolina Pliskova (22 ani, 22 WTA), cu 6-0, 6-0, în doar 38 de minute.